Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-02@00:58:28 GMT

نمونه سوالات نوبت دوم ریاضی پایه هشتم

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۸۱۱۵۸

نمونه سوالات نوبت دوم ریاضی پایه هشتم

خبرگزاری میزان- نکته برداری و خلاصه نویسی مطالب درسی، روند یادگیری و تمرکز را در افراد افزایش می‌دهد. به گزارش خبرنگار جامعه خبرگزاری میزان، ایام امتحانات نزدیک است و هر دانش آموزی و دانشجویی را به استرس و اضطراب ناشی از امتحانات دچار کرده است و خواب را از چشمان شان گرفته است.
با فرا رسیدن ماه‌های آخر بهار، دانش آموزان همیشه با حجم وسیعی از کتاب درسی و تاریخ شروع امتحانات نیمه دوم روبرو می‌شوند و ساعات باقی مانده را در خیال مرور دروس امتحانی تنظیم می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در روزهای باقی مانده به امتحانات، سیستم زندگی معمولی محصلان عوض می‌شود و از هر فرصتی برای مرور دروس امتحانی استفاده می‌شود. در این میان یکی از چالش‌های دانش آموزان، استفاده بهینه از فرصت‌های باقی مانده برای مطالعه است که با نزدیک شدن به روز امتحانات، این دغدغه شدت بیستری پیدا می‌کند و تا جایی پیش می‌رود که خواب را از چشمانشان می‌گیرد. این در حالی است که استراحت و خواب کافی می‌تواند ازشدت اضطراب کاسته و با آمادگی بیشتری در امتحانات شرکت کنند.
بر اساس تحقیقات انجام شده ۶ تا ۷ ساعت خواب در شبانه روز در برای دانش آموزان و دانشجویان لازم است چرا که کمبود آن باعث کاهش کارایی مغز شده و میزان استرس را تشدید می‌کند.بهترین زمان برای درس خواندن در بین افراد متفاوت است، اما صبح‌ها بعد از استراحت شبانه، مناسبترین زمان برای یادگیری است و شب‌ها را به مرور دروس خوانده شده پرداخت.
با توجه به میزان استرس‌های موجود در ایام امتحانات، باید روحیه با نشاط افراد حفظ شده و آرامش لازم حفظ شود و با برنامه ریزی، از اضطراب خود بکاهیم. بهتر از روند طبیعی در س. خواندن را با تمرکز بیشتری ادامه داد و از بی وقفه درس خواندن پرهیز کرد.
بازدهی زمان درس خواندن در صورتی مناسب تلقی می‌شود که در در فواصل هر ۵۰ دقیقه مطالعه، ۱۰ دقیقه استراحت به مغز داده شود.
یکی از اتفاقات شایع در ایام امتحانات مقایسه نحوه درس خواندن و تایم‌های صرف شده برای این امر است؛ بنابراین مقایسه میزان درس خواندن خود با دیگر دوستان، موجب ناراحتی‌های روحی و خستگی جسمی می‌شود و یادگیری را دچار مشکل می‌کند.
بی خوابی و درس خواندن با ذهن خسته نه تن‌ها یادگیری را کاهش می‌دهد بلکه موجب فراموشی دروس مرور شده می‌شود. ناگفته نماند تفریحات ۴ ساعته در هفته می‌تواند ذهن را برای یادگیری مطالب جدیدی‌تر آماده کند.
یادداشت برداری از نکات سخت و خواندن مجدد آن در تایم‌های استراحت می‌تواند در یاد گیر آن موثر باشد. همچنین از فرصت‌های اضافی دروس خوانده شده می‌توان برای مرور دروس سخت استفاده کرد و در صورت عدم یادگیری، هر روز تایم ۳۰ دقیقه‌ای را به خواندن مشکلات درسی اختصاص دهید.
توجه به نوع تغذیه ازجمله مواردی است که در یادگیری تأثیر به سزایی دارد. مصرف مواد قندی سالم و مفید مثل خرما و شیرینی جات باید مصرف شود و وعده‌های غذایی از جمله صبحانه حتما در ساعات مشخص استفاده شود.
دروس محاسباتی، چون ریاضی از جمله دروسی هستند که برای یادگیری نیاز به تمرین دارند و تکرار تمرین‌ها می‌تواند یادگیری آنه ار افزایش دهد.
یکی از مشکلات اخیر دانش اموزان در پایه‌های ششم تا نهم، سبک جدیدی آموزش درس ریاضی است که با اعمال تغییرات در کتب درسی، خانواده‌ها را از آموزش آن‌ها ناتوان کرده است.
بر این اساس می‌توانید نمونه سوالات جدید دوره دوم امتحانات ریاضی را با اینجا ببینید.
دومین سری نمونه سوالات امتحان ریاضی را اینجا ببینید.انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۸۱۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از نخستین همایش صنایع و سازه‌های فولادی کشور، امیررضا قیامی آزاد، در آستانه نخستین گردهمایی صنعتگران حوزه فولاد و دانشگاهیان که ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در تالار شهید چمران دانشکدگان فنی برگزارمی شود، هدف از برگزاری این همایش را گردهم آوردن فعالان عرصه صنعت و جامعه دانشگاهی در فضای دانشگاهی دانست و اظهار کرد: این گام کوچکی در جهت برقراری ارتباط صنعت و دانشگاه است.

تقدیر از پایان نامه‌ها و رساله‌های دکترای کاربردی در صنعت فولاد

دبیر نخستین همایش صنایع و سازه‌های فولادی کشور، از تقدیر پروژه‌های تحقیقاتی، پایان نامه‌های دانشجویی و رساله‌های دکتری کاربردی در جهت حل مشکالت یا بهینه کردن فرآیند تولید در صنعت فولاد در همایش آینده خبر داد و گفت: بایدفعالیت‌های دانشگاهی به سمت عملگرا و کاربردی بودن حرکت کند.

وی، حل مشکالت و چالش‌های صنعت فولاد توسط دانشگاهیان را مهمترین هدف این گردهمایی برشمرد و افزود: اصلاح الگوی مصرف در سازه‌های فولادی، مصرف و تولید بهینه فولاد به عنوان یک فلز ارزشمند در ساختمانسازی، پلسازی، صنعت خودروسازی، صنعت هوا فضا) موشک و ماهواره (کشتیرانی و کاهش پرتی انرژی و ... از جمله این چالش هاست.

دبیر نخستین همایش صنایع و سازه‌های فولادی کشور، با تأکید بر ضرورت اصلاح الگوی مصرف پروفیل و مقاطع فولادی در کشور در ادامه خاطرنشان کرد: در کارخانجات فولادسازی به علت نبود خطوط تولید بهینه با پرتی) اتلاف انرژی مواجه هستیم. هم چنین باید در استفاده از فولاد با رویکرد مسئولیت پذیری اجتماعی مانع از اتلاف مصالح حین مصرف شویم.

تأکید بر ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت کشور

قیامی آزاد، آشنایی با مشکلات صنعت فولاد و در مقابل آشنایی صنعت با توانمندی‌های جامعه دانشگاهی در حل مشکلات را از دیگر اهداف برگزاری این همایش عنوان و تصریح کرد: باید مطالب و دروس دانشگاهی اعم از آموزش و پژوهش متناسب با نیاز روز صنعت کشور باشد تا دانشجویان پس از فارغ التحصیلی توانایی حل مسایل حوزه صنعت فولاد را داشته باشند.

وی، دانشجویان همه صنایع و دانشگاهیان در حوزه عمران، مکانیک، مهندسی متالورژی و مواد و مهندسی صنایع رااز مخاطبان اصلی این همایش برشمرد و افزود: صنعتگران فولاد، تولیدکنندگان و همه شرکت‌های مشاور، طراح، پیمانکار، مجری از دیگر مخاطبان این همایش هستند.
دبیر نخستین همایش صنایع و سازه‌های فولادی کشور، با بیان این که در این همایش مسئولان اجرایی هم حضور دارند.

گفت: پنل‌های تخصصی به گونه‌ای طراحی شده اند تا همه افراد اعم از صنعتگر، مسئول اجرایی و دانشگاهیان حضورداشته باشند.

قیامی آزاد، با تأکید مجدد بر اینکه مطالب و دروس دانشگاهی باید متناسب با نیاز روز صنعت بازنگری و اصلاح شوند، گفت: پروژ ههای تحقیقاتی دانشگاه‌ها هم باید بنیادین و کاربردی و در جهت حل مشکالت صنایع کشور تعریف شوند.

وی، با بیان اینکه ایجاد تعامل و حفظ برقراری ارتباط میان دانشگاه و صنعت ضروری است، یادآور شد: مشکلات صنایع از جمله صنعت فولاد باید به دست دانشگاهیان برطرف شود.

براساس این گزارش، نخستین همایش صنایع و سازه‌های فولادی کشور، با حضور دانشگاهیان، صنعتگران و مسئولان اجرایی روز دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در سالن شهید چمران دانشکدگان فنی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

دانشجویان و علاقه‌مندان صنعت فولاد می‌توانند برای ثبت نام رایگان و شرکت در همایش به لینک https://survey.porsline.ir/s/GKC۹FCQj  مراجعه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نتایج کنکور تربیت معلم آخر اردیبهشت اعلام می‌شود/جدول دروس تغییر می‌کند
  • امتحانات نوبت دوم پایه نهم از ۳۰ اردیبهشت ماه آغاز می شود
  • دفترچه­ سوالات آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ (نوبت اول)
  • اعلام زمان امتحانات نوبت دوم متوسطه اول
  • خلاقیت و استفاده از روش‌های نوین آموزشی دلیل انتخاب معلم نمونه کیش
  • بررسی اتفاقات مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی در برنامه «فوتبال برتر»
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها
  • چرایی برگزاری امتحانات پایه نهم در روزهای پنجشنبه
  • پیروزی تیم ملی امید آقایان و تیم ملی بانوان در مسابقات خانتی مانسیسک در دور هشتم